Ízületi fájdalom és milyen kezelés

Az ízületek olyan sok fontos munkát végeznek: összekötik a csontokat, támogatják a súlyt, és lehetővé teszik, hogy mozogni. Az ízületek a fő, hihetetlenül kemény viseletben vannak, és szó szerint úgy vannak kialakítva, hogy egy életre szóló szolgáltatást nyújtsanak. Bár képesek megbirkózni az összes stresszel, amelyet rájuk helyez, néha szenvedhetnek a kopástól. Betegség vagy sérülés révén is károsodhatnak, ami ízületi fájdalomhoz vezethet.

Az ízületi fájdalom okai

Számos különböző körülmények, hogy vezethet ízületi fájdalom, beleértve az osteoarthritis, rheumatoid arthritis, köszvény, törzsek, ficamok és egyéb kisebb sérülések. Ez változhat személyenként, és hatással lehet az életmód, sőt a munkát. Az ízületi fájdalom leggyakoribb formája a térdfájdalom.

Ezt követi a vállfájdalom és a csípőfájdalom, de természetesen hatással lehet az ízületek bármely részére, és – sajnos-egyre gyakoribbá válik, ahogy öregszünk. Természetes megkönnyebbülés. Számos módja van, hogy lehet menni enyhíti az ízületi fájdalom és intézkedéseket lehet tenni, hogy megakadályozzák a sérülés és ízületi fájdalom az első helyen, néhány, amelyek közül már az alábbiakban vázolt.

Masszázs. A professzionális sportolók gyakran a masszázsra támaszkodnak képzési rendszereik részeként, mivel a masszázs kiváló módja a megkönnyebbülés elérésének. Ez különösen előnyös a térd fájdalomcsillapítás és a csípő fájdalomcsillapítás hosszú távú futók, hogy különösen támogatja.

Gyakorlat. Marad a sportos téma, testmozgás, nyújtás lehet egy jó módja annak, hogy enyhíti a fájdalmat. A gyakorlat inkább megelőző intézkedés. Növeli az ízületeket körülvevő izmok és struktúrák erejét és rugalmasságát, csökkentve a fájdalom valószínűségét a jövőben. Fontos, hogy ne vigyük túlzásba, bár a túl sok testmozgás vagy a rossz berendezés használata további fájdalmat okozhat.

Pihenés. A megkönnyebbülés elérésének egyik legjobb módja a sok pihenés és pihenés. Az ízületek pihentetése lehetővé teszi a szervezet számára, hogy helyreállítsa az energiát, és természetesen javítsa magát. Ha részt vesz a sok fizikai aktivitás vagy a munkahelyen, vagy az edzőteremben, fontos, hogy győződjön meg arról, hogy adsz a tested időt pihenni, regenerálódni között ülés.

Milyen gyakorlatra van szüksége

A FlexiHerb Muscle and Joint Pain Relief az Ördögkarmot tartalmazó hagyományos gyógynövény, amelyet izom-és ízületi fájdalmak enyhítésére használnak. Alapján régóta használják, mint egy hagyományos orvosság azt használják a mentességet a hátfájás, reumás és izomfájdalom, és fájdalmak általában. Mindig olvassa el a címkét.

Fizikai terápia. Miután megpróbálta a fenti jogorvoslatokat, ha még mindig ízületi fájdalomtól szenved, érdemes lehet szakemberhez fordulni. A fizikoterapeuta vagy csontkovács az emberi mozgásra specializálódott, és számos terápiás foglalkozáson keresztül gyakran segíthet az ízületi fájdalomcsillapításban.

Ha az ízületi fájdalom továbbra is fennáll,mindig orvoshoz kell fordulnia. Győződjön meg róla, hogy a menetrend egy találkozót a GP, hogy tudják értékelni és kezelni az Ön állapotát.

Az ízületi fájdalom közös terápiája nem lehet olyan biztonságos, mint a szakértők hitték, egy kedden közzétett Új jelentés szerint. Kortikoszteroid injekciókat gyakran adnak az osteoarthritis okozta fájdalom és gyulladás csökkentésére.

Míg a betegek jelenthetik a kortikoszteroid injekciók ideiglenes fájdalomcsillapítását, mondta, az injekciók hosszú távon károsak lehetnek. “Valójában károsíthatják a térdét vagy a csípőjét”.

A megállapítások pontos magyarázata nem egyértelmű-mondta Guermazi, de van némi bizonyíték arra, hogy a kortikoszteroid injekciók, amelyeket általában érzéstelenítővel kombinálnak, mérgezőek lehetnek a porcra, és további vizsgálatokra van szükség azok hatásainak megértéséhez, valamint előnyeik és kockázataik tisztázásához.

Ízületi fájdalmak gyakorlása

Határozottan vannak előnyök és határozottan vannak kockázatok, és ezeket a kockázatokat meg kell említeni a betegeknek”. “Egyes betegek azt fogják mondani, hogy nem akarnak átmeneti megkönnyebbülésen átesni, és nem akarják, hogy esélyük legyen az ízületi gyulladás előrehaladására, és egyesek azt mondják, hogy valamilyen fájdalomcsillapításra van szükségük, hogy csak napról napra éljenek.

De mielőtt rátérnénk az injekciók vagy egyéb gyógyszereket, Chen azt javasolja, hogy a betegek osteoarthritis először beszéljünk egy orvossal, arról nem invazív módszerek, mint a testmozgás, a fizikai terápia, illetve a fogyás.

“A testmozgás valóban az egyik legjobb dolog, amit meg lehet tenni”.

Valójában a kutatások azt mutatják, hogy a testmozgás segít enyhíteni a fájdalmat, javítja a mobilitást, erősíti az izmokat az ízületek körül. Stretching tevékenységek, mint a jóga, tai chi segíthet növelni a rugalmasságot, és csökkenti az ízületi merevség. A testmozgás segíthet a fogyásban is, hogy csökkentse az ízületekre gyakorolt nyomást.

Míg a krónikus fájdalomban szenvedő ízületi gyulladásban szenvedő betegek megpróbálhatják enyhíteni a fájdalomcsillapítókat vagy a kortikoszteroidok vagy hialuronsav injekcióit, nincs gyógymód az állapotra. Azok a betegek, akik végül csontdörzsöléssel járnak a csont ellen, olyan súlyos fájdalommal járhatnak, és olyan nehezen mozoghatnak, hogy a teljes ízületi pótlást választják.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *