Hogyan lehet javítani a tesztoszteron szintet

Hogyan lehet javítani a tesztoszteron szintet

Az öröm csúcsának gyorsabb elérése, mint a partner, meglehetősen gyakori esemény, ezért nem kell lebontania. Szerencsére az emberek, akik ebbe a problémába ütköznek, megtanulhatják, hogy a kapcsolat hosszabb ideig tartson. A gyakorlatok és néhány életmódbeli változás javíthatja az önkontrollt; emellett számos olyan technika létezik, amelyeket a szex során megpróbálhat az orgazmus késleltetésére.

Érdemes kipróbálni bizonyos termékeket és gyógyszereket

Érdemes kipróbálni bizonyos termékeket és gyógyszereketHa a partnere korai magömlésben szenved, próbálja meg kezelni a problémát néhány szempontból ne hibáztasd őt, és értesd meg vele, hogy jó fizikai és érzelmi intimitás kialakítása érdekében szeretnél együttműködni.Lazíts és bátoríts. A hangulat legrosszabb ellenségei a szorongás és a teljesítményével kapcsolatos kétségek, ezért próbálj optimista lenni.

A szex önbizalommal, tisztelettel és pozitív hozzáállással való közeledése óriási változást hozhat Ön és partnere számára.Ahelyett, hogy átgondolná a negatív gondolatokat arról, hogy mi történhet, emlékeztesse magát arra, hogy a korai orgazmus gyakori esemény, és hogy nem szabad lebomlania; mélyen, ez valami, amit kezelni tudsz. Beszélj magaddal a neved segítségével, hogy hatékonyabban ösztönözze Önt.

Gyakorlat késlelteti az orgazmust a maszturbáció során. Az autoerotika során a lehető leghamarabb ejakulálni lehet, hogy a szervezet gyors következtetést vár. Maszturbálás hetente néhányszor, néhány órával a közösülés előtt elhalaszthatja az örömöt, különösen akkor, ha edz, hogy hosszabb ideig tartson, amikor stimulálja magát.Végezzen gyakorlatokat a medencefenék számára. Az ejakulációt szabályozó izmok képzésével meghosszabbíthatja a szexuális kapcsolatot.

Azonosítani ezeket az izomzatokat blokkolja a vizelet áramlását, és szerződést az izmokat, hogy ne engedje hasi gáz; ha azt szeretnénk, hogy erősítse őket, szerződést őket 3 másodpercig, pihenni őket annyi, és végre 5-10 ismétlést.Először könnyebb lehet hajlamos vagy ülő helyzetben folytatni, de ezeket a gyakorlatokat állva is elvégezheti; ahogy az izmok erősebbé válnak, próbáljon 3 db 10 ismétlést végrehajtani naponta.

Próbáljon csak a vizeletet és a gáz áthaladását szabályozó

Próbáljon csak a vizeletet és a gáz áthaladását szabályozóIzmokat összehúzni; ne korlátozza magát a comb vagy a fenék meghúzására. Lélegezz normálisan, és ne tartsd vissza a lélegzeted.Csökkenti az alkohol-és drogfogyasztást. Ezek az anyagok korai magömlést, merevedési zavarokat és egyéb problémákat okoznak a lapok alatt; kerülje el őket a nemi közösülés előtt, és próbálja meg általában korlátozni fogyasztásukat.

Hozzon létre stabil szexuális kapcsolatot, ha lehetséges. Ha általában gyakori több ember, úgy, hogy monogám helyett. Intimitás egy személy segít úgy érzi, sokkal kényelmesebb, magabiztos közösülés közben; ha jól érzi magát egy személy, könnyebb létrehozni egy őszinte beszélgetés, javítja a szexuális életet.Próbálja meg először ösztönözni a partnert. Fordítson egy kis figyelmet, hogy a másik személy, anélkül, hogy az öröm, vagy lehetővé teszi számukra, hogy érintse meg az érzékeny területeken ily módon, akkor szinkronizálja a izgalmi szinten elérni orgazmus egyidejűleg.

Lassan mozogjon. Azáltal, hogy minden alkalommal, amire szüksége van, akkor lehet, hogy a kapcsolat tovább tart, így állítsa prioritások alatt szex; gondolj a kapcsolat, mint egy érzéki tánc helyett egy sor gyors mozgások.Próbáljon ki új helyeket. Ily módon a figyelmet valami másra összpontosíthatja, visszaállíthatja az izgalom szintjét; emellett az új pozíciók megtanítják a testet, hogy ne alkalmazkodjon a szokásos rutinhoz. Ha van egy bizonyos pozíció, amely gyorsan eléri az orgazmust, mentse el a nagy fináléra.Lélegezz lassan, mélyen, amikor úgy érzi, hogy az orgazmus jön.

A légzés lelassulása segít kikapcsolni az ejakulációs reflexet. Lélegezz be lassan, mélyen, ahogy bővíteni a has tartsa a lélegzetét 2-3 másodpercig, majd kilégzés mindig nyugodtan. Folytassa így, amíg közelebb nem érzi magát az orgazmushoz.Gondolj valami másra egy pillanatra. Amikor rájössz, hogy ejakulálni fogsz, fordítsd figyelmedet egy olyan témára, amely nem kapcsolódik a szexhez, mint például a munka, a sport, a TV-műsor vagy az iskola; azáltal, hogy egy pillanatra elvonod az elmédet, pihenhetsz és lelassíthatod a tempót.

Azonban nem kell valami másra gondolni a kapcsolat során

Azonban nem kell valami másra gondolni a kapcsolat soránMindig jelen kell lennie, és összpontosítania kell, hogy örömet nyújtson a partnernek.Tarts szünetet. A módszer abból áll, hogy visszavonja a partner, ha úgy érzed, közel az orgazmus által pihentető 30 másodpercig, mielőtt újra kezdődik; ismételje meg ezt a technikát többször, amíg közel van az orgazmushoz. Mély lélegzetet is vehet, vagy valami másra gondolhat, miközben megáll.Próbáld ki a fojtó módszerrel.

Ebben az esetben el kell távolodnia a partnertől, amikor ejakulációra készül. Önnek vagy a másik személynek gyengéden meg kell szorítania a pénisz részét közvetlenül a makk pénisze alatt; tartsa a nyomást néhány pillanatra, várjon 30 másodpercet, majd folytassa a közösülést. Ne nyomja túl erősen, ne használja ezt a módszert, ha fájdalmat vagy kellemetlenséget okoz.Gyakrabban viseljen profilaktikus anyagot. Menj a gyógyszertárba, és keress óvszert, ami segít a korai magömlés szabályozásában.

Jellemzően vastagabb anyagból készülnek, egyes márkák pedig anesztetizáló szert is adnak, amely lehetővé teszi az érzékenység ideiglenes csökkentését.Használjon deszenzitizáló kenőanyagot. Lehet kapni helyi érzéstelenítő gélek a gyógyszertárakban, valamint az interneten; ezek formájában kapható krémek, spray-k, nedves törlőkendők, hogy alkalmazzák 10-15 perccel a közösülés előtt. Használjon óvszert helyi érzéstelenítő alkalmazásakor, hogy elkerülje a partner érzékenységének csökkentését is.Kérdezze meg orvosát, ha további információra van szüksége a vényköteles gyógyszerekről.

Ha nem oldotta meg a problémát a többi módszerrel, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, hogy vannak-e az Ön számára megfelelő gyógyszerek. Az intim találkozás előtt néhány órával a szelektív szerotonin újrafelvétel-gátlók alacsony dózisát szedve késleltetheti az orgazmust. Ha mind a merevedési zavarban, mind a korai magömlésben szenved, az első rendellenesség gyógyszerei a második esetben is hatékonyak lehetnek.Megközelítés a téma, mint egy pár.

A szexuális teljesítmény érzékeny téma. Indítsa el a beszélgetést azzal, hogy elmondja a partnernek, hogy értékeli őt azért, ahogy van, valamint az intimitás pillanatait. Tájékoztassa őt arról, hogy nincs semmi, amit önmagában meg kell javítania, de szeretné javítani a szexuális életét párként. Meg tudná mondani neki nem csak rajtad múlik, együtt kell dolgoznunk, hogy intimitásunk a lehető legjobb legyen; ráadásul nagyon izgatott vagyok az a gondolat, hogy képesek vagyunk egymásnak maximális örömöt adni.Ne hibáztasd őt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *